MEER HUIS VOOR MINDER GELD
Home » Algemeen

ALGEMEEN

 

TE HUUR DIRECT VAN EIGENAAR

TWEE BUNGALOWS IN FRANKRIJK

 

 

 

SCHOT  IN  DE  ROOS

 

 

 

In Zuidwest Frankrijk beschikken wij over twee luxe bungalows, huisnummers 43 en 5. Ze liggen op het populaire vakantiebungalowpark Village Le Chat, dat 950 km van Utrecht ligt en 450 km onder Parijs. Het park heeft uitsluitend vrijstaande huizen, groot en klein. Onze beide huizen hebben 3 slaapkamers, geschikt voor 6 personen. We noemen onze huizen Schot in de Roos. Onze huizen zijn beslist bovengemiddeld. Comfortabel, goed onderhouden, leuke indeling, grote percelen. Bovendien, zeer aantrekkelijk in prijs in vergelijking met andere woningen met 3 slaapkamers (6 pers.). Voor kleine kinderen is er een aantrekkelijk animatieprogramma. Huurders zijn hier lovend over.

 

Het park bevindt zich in de Charente op de grens met de Dordogne. Rust, ruimte en recreatie zijn de trefwoorden in deze heuvelachtige omgeving. Op het park kan men tennissen, zwemmen, midgetgolf en jeu de boules spelen, voetballen, badmintonnen, tafeltennissen en vissen. In 2018 is een trimbaan aangelegd.

 

Direct naast Village Le Chat ligt een prachtige 18 holes golfbaan La Prèze, waar je 25% korting krijgt. In de directe omgeving kan men verder nog paardrijden, kanoën, fietsen en wandelen. Meer informatie is verkrijgbaar bij de Nederlandstalige beheerder en de VVV (Office de Tourisme) in Montbron. Tijdens het hoogseizoen is er een animatieprogramma. Kortom, dit is een prima plek voor een heerlijke familievakantie.  Brood kan op het park besteld worden; verder kun je er ijs en drankjes kopen. Veel restaurants in de directe omgeving.

 

Vanaf 2017 is de wisseldag zondag geworden. Dit om de drukke (zwarte) zaterdagen te vermijden.

 

De belangrijkste eigenschappen van beide woningen zijn:

 

BUNGALOW 43

 

Aantal personen: 6

Aantal sl.kamers: 3

Leefoppervlakte: 64 m2 excl. terras van 40 m2

Verhuurperiode: eind april tot eind oktober.

BUNGALOW 5

Aantal personen: 6

Aantal sl.kamers: 3

Leefoppervlakte: 95 m2 excl. terrassen van 32m2 en 36m2.

Verhuurperiode: eind juni tot begin sept.