MEER HUIS VOOR MINDER GELD
Home » Bungalow 5

Bungalow 5

Voor 1-6 personen, 3 slaapkamers

 

Klik hier om een tekst te typen.

slaapkamer met sauna

 

Interieur

Zoals je hebt gezien is de kamer royaal. De keuken heeft een vaatwasser, een oven, een waterkoker en 2 koffiezetapparaten (Senseo en filter). 

Er zijn drie slaapkamers, ieder met een eigen wastafel, twee badkamers, ieder met douche en wastafel. In een badkamer staat de wasmachine. Je kunt van 2 toiletten gebruik maken. Ook zijn er spelletjes, puzzels en boeken. Wifi is gratis.  

Het huis is van alle gemakken voorzien. Het enige wat u voor de vakantie mee moet nemen zijn  (bad)handdoeken, keukentextiel en het volgende beddengoed :

 

Slaapkamer 1         

tweepersoonsbed met één matras afm. 210 x 160 cm. U neemt mee hoeslaken (200 x 160) en dekbedovertrek (240 x 200) en twee slopen.

Slaapkamer 2           

tweepersoonsbed met één matras afm. 200 x 140 cm. U neemt mee hoeslaken (200 x 160) en dekbedovertrek (240 x 200) en twee slopen.

Slaapkamer 3:             

2 eenpersoonsbedden met matras afm. 200 x 90 cm. U neemt mee twee hoeslakens (200 x 90), twee dekbedovertrekken en twee slopen.           

 

NB      Alle bedden zijn voorzien van kussens, dekbedden en moltons.

             

 Exterieur

Buiten leven is voor ons minstens zo belangrijk. Het liefst met veel zon. Vandaar dat we hebben gekozen voor een huis met een groot - deels overkapt - terras aan de ZO-zijde van de woning. Hier staat een eettafel met vier stoelen en een koffietafel voor 2.

Op het ‘bamboeterras’ staat ook een tafel met relaxstoelen, een ligstoel en een stenen barbecue. De tuin is met eerdergenoemde planten zeer aantrekkelijk. De totale grondoppervlakte van dit perceel is meer dan 600 vierkante meter. Op 100 meter ligt het kinderstrandje van het meer. Zwembaden, tennisbanen, voetbalveld, winkeltje en snackbar vindt u 200 meter verderop. De beheerder vind je in huis 50.

 

 

 

 

Te huur

Van eind juni tot begin september