MEER HUIS VOOR MINDER GELD
Home » Reacties huurders

Reacties huurders

In 2016 en 2017 zijn er reacties geplaatst op Zoover. Ook deze waren allen lovend, vandaar dat de gemiddelde waardering 9.4 is.

 

Voor 2018 zijn de volgende reacties: Te beginnen in mei en eindigend in september.

 

Fam. Maliepaard in huis 43 van 6 - 20 mei 2018. "In 2014 waren wij al een keer in het huis 43 van Peter en Josette en ook dit keer was het weer als vanouds: prima verzorgd en veel oog voor detail. Wij hebben erg genoten en ook gebruik gemaakt van de naastgelegen golfbaan La Prèze, waar voor huurders van Le Chat een korting van 25% werd gegeven. Het staat voor ons vast: wij komen zeker weer terug"

 

Fam. Hendriks in huis 5 van 17 juni - 8 juli 2018. "We zijn onder de indruk van het huisje, tuin en park. Onze vakantie was helemaal geslaagd. Wij hebben enorm genoten van dit huisje.
De rust, de ruimte, het park, de complete inventaris en de uitgebreide tuinmeubilair.
Verder waardeerden wij de voorzorg en de nazorg toen we weer terug waren in Nederland.
Wij zouden zeker dit huisje adviseren aan familie en kennissen.
Of we dit huisje weer willen huren, in principe zijn we zwervend dus gaan elk jaar ergens anders heen.
Was dat niet het geval geweest dan waren we zeker teruggekomen.
Er is voldoende te doen in de omgeving, dat je soms wat verder moet rijden vinden wij geen probleem.
Verder hebben we natuurlijk qua weer 3 mooie weken gehad op de laatste 2 dagen na".

 

Fam. Zwanenburg in huis 43 van 24 juni - 8 juli 2018: "Wat een heerlijk compleet huis en zo lekker rustig gelegen. En wat een grote tuin. We hebben genoten". 

 

Fam. Michiels (België) in huis 5 van 8 juli - 15 juli 2018: "De bungalow was heel netjes toen we aankwamen geen opmerkingen hierover. Het winkeltje hebben we alleen gebruikt om brood smorgens te kopen, de eerste avond hebben we er boter en melk gekocht wat we wel aan de dure kant vonden. Beheerder Gijs van Rijswijk ijs is bij ons op maandag geweest en heel vriendelijk en behulpzaam. de receptie was heel vriendelijk en in het nederlands verder geholpen
ik zou deze bungalow en dit park zeker aanbevelen".

 

Fam. Swaning-Rothuizen in huis 43 van 8 - 29 juli. "We zijn terug van een heerlijke vakantie. Wat hebben we genoten van jullie huis en de omgeving en het park! Van de horeca hebben we beperkt gebruik gemaakt, maar het was prima. Gezellige sfeer en leuke plek. Prijs- kwaliteit verhouding vonden we alleen niet helemaal bij het park passen (2,50 voor een Aldi ijsje) maar verder helemaal goed!

Het animatieprogramma is geweldig voor kleine kinderen, leuk om daar nog wat meer over op jullie site te zetten want dat trekt echt veel (gezinnen met) kinderen!

We hopen zeker terug te komen in de toekomst!

Vriendelijke groet,

Madeleen."

 

Fam. van Hussen in huis 5 van 22-29 juli: "We hebben een heerlijke week gehad in jullie huis. Het is een fijn huis en van alle gemakken voorzien. Ik heb ook nog wat kunnen snoeien. Het park blijft heerlijk ook voor de kinderen. De mensen van de receptie en de beheerder waren vriendelijk en behulpzaam. De bungalow was heel schoon. Ja, wij raden dit huis aan voor anderen. Onze kinderen hebben ook nog gebruik gemaakt van de animatie. Dat was heel leuk.
Wellicht tot volgend jaar.

Groet,

Frank".

 

Fam. Parez (België) in huis 43 van 29/7 - 5/8: "Wij hebben een zeer leuke vakantie gehad in dit huis. Bedankt voor dit huisje en de vlotte communicatie. Groetjes, Marie."

 

Fam. Scheffer in huis 5 van 29/7 - 19/8. "Werkelijk niets op aan te merken, wat een mooi en compleet huis en wat een heerlijk park. Fantastische keuken. We komen volgend jaar terug, ook weer 3 weken. Mvg/Oscar."

 

Fam. Bloemheuvel in huis 43 van 5-12 augustus: "Via Marktplaats vonden we dit huis met een last minute aanbieding. Het huis en het park zijn ons goed bevallen. Zo goed dat we er aan denken om terug te komen".

 

Fam. Pleiter in huis 5 van 19 augustus tot 1 september: "Erg mooi huis aan het water. Weinig gebruik gemaakt van de horeca. Park in orde. Ook de beheerder en de receptie."

 

Fam. Steggink in huis 43 van 12 - 26/8: "Een heerlijke vakantie gehad in dit mooie huis, ruime tuin en fijn park. Jammer dat we niet direct bij pittoreske stadjes waren. Deze liggen op 50/60 km. Voor een gezin die een luie vakantie met animatie voor de kinderen wil, is dit park en dit huis een absolute aanrader. De kans is zeker aanwezig dat we volgend jaar terugkeren. Groetjes/Saskia."

 

Fam. Steenhouwer van 3-13 september in huis 43: "Peter heeft ons een mooi aanbod gedaan voor deze 10 dagen. Het is ons prima bevallen. Wie weet gaan we nog eens gebruik maken van dit leuke huis en kindvriendelijke tuin."

 

 


 

 

 

 

 

Onderstaand de reacties van huurders gedurende de afgelopen jaren, 2015 en eerder:

 

Op de site van Zoover vind je meer dan 20 reacties van huurders vanaf mei 2015. Ga naar www.zoover.nl dan Frankrijk, Poitou-Charente, Écuras en dan naar (Accomodaties)5. Je vindt dan Vakantiehuis Schot in de Roos 5 & 43. De directe link is:

http://www.zoover.nl/frankrijk/poitou-charentes/ecuras/schot-in-de-roos-5-en-43/vakantiehuis

 

Reacties van huurders van 2014 en eerder luiden als volgt:

 

 

 

 

 

Hoi Peter,

 

Het bevalt ons hier supergoed. Jullie hebben alles goed voor elkaar hier.

 

Bedankt voor je aanbod om langer te kunnen verblijven in jullie huis. Gisteren sprak ik Gijs en heb aan hem aangegeven dat we geen gebruik maken van jouw aanbod. We vertrekken vanavond.

 

We willen wel meedoen aan de fotowedstrijd. Volgende week maken we een selectie van onze foto’s en zullen die uiterlijk eind volgende week sturen. (Wat is maximum aantal?)

 

Een evaluatieformulier hebben we ook al ingevuld in de map.

 

 

 

We hopen in de toekomst vaker van dit heerlijke vakantiehuis gebruik te mogen maken.

 

 

 

Bedankt voor jullie goede zorgen en service.

 

 

 

Hartelijk groet

 

Jeanette en Hans (augustus 2014 in huis 43)

 

 

 

Hallo Peter,

 

Wij hebben het super naar ons zin gehad.

 

Prachtig huis en tuin.

 

Er is niks tegengevallen alles was perfect.

 

Wij zullen zeker nog een keer terugkeren.

 

Zal van de week nog wat foto’s sturen.

 

 

 

Groetjes Paul Verwoerd (augustus 2014 in huis 5)

 

 

 

Geachte heer Kerklingh, beste Peter,

 

Wij hebben een heerlijke tijd gehad in uw comfortabele vakantiehuis en wij denken er inderdaad aan om volgend jaar weer twee weken in uw huisje door te brengen, wij zullen u dit zo spoedig mogelijk laten weten.
 
Met vriendelijke groet,
 
Paul de Werd (augustus 2014 in 43)

 

 

 


Hallo Peter,

 

Wij hebben genoten in jullie huisje op park Le Chat.

 

De heen- en terugreis zijn prima verlopen, ondanks dat we opzagen tegen de reis op zwarte zaterdag (hebben jullie wel eens overwogen om te verhuren van zondag tot zondag of lukt dit niet met het oog op de schoonmaak?). Kortom jullie hebben een monsterplekje aldaar zo lekker aan het water !

 

De omgeving is naar ons idee wat minder, maar we zijn in de loop der jaren al erg verwent Oradour vonden wij indrukwekkend, Brantome was leuk en een boottochtje in Angouleme, verder nog gegolfd en gekard. De afstand naar andere bezienswaardigheden is best groot, maar daar tegenover hebben wij nu lekker gevist (een paar beste vissen gevangen) en gezwommen in het meer voor de deur.

 

Wij hebben zo direct geen foto’s die die van jullie overtreffen, maar ik zal er een paar bijvoegen. De bamboe woekerde aardig, dus ben bang dat jullie hier straks nog aardig werk van hebben . Het zonneterras hebben wij niet eens gebruikt, het was daar warm, dus we kropen lekker onder de veranda.Kortom het waren twee heerlijke weken, lekker relaxed, in jullie luxe vakantiehuisje.

 

Hartelijk dank voor alles en wij zullen jullie bungalow zeker aanprijzen bij anderen.

 

Vriendelijke groet, familie Hasselman te Dronten (juli 2014 in huis 5)

 

 

 

 

 

Beste Peter

 

 

 

We hebben een heerlijke week in jullie bungalow doorgebracht. Helaas vloog de tijd voorbij en zitten we nu al weer een aantal dagen in een franse bungalow bij nantes. Dat is toch wel wat anders. Van buiten prima en ook een gemeenschappelijk zwembad, maar van binnen bijna spartaans met het bekende tl licht. Dus een lichte tegenvaller.

 

We willen jullie bij deze nog even hartelijk bedanken voor het gebruik van het huisje en wie weet tot een volgende keer.

 

Vriendelijke groeten

 

Paul van Rijthoven (juli 2014 in huis 5)

 

 

 

 

 

 

 

Beste Peter.

 

 

 

Het is allemaal gelukt. Onze complimenten voor deze prachtige en zeer schone locatie. Dat kan niet meer fout gaan. Gr. Hennie en Jeannette Sent from my BlackBerry® smartphone

 

Fam. Veldhuizen (juni 2014 in huis 5).

 

 

 

 

 

Hi Peter

 

 

 

> We arrived in your beautiful villa here at the village last night and

 

> today we have enjoyed the warm and sunny weather.

 

> Thank you for everything we are finding all the things we need.

 

> I only had one question.We would like to use the BBQ and were

 

> wondering where can we buy the coal?

 

> Thanks for everything

 

> Blerina

 

> Sent from my iPhone=

 

(Fam. Hoxha uit Canada, juni 2014 in huis 43)

 

Beste Peter,

 

Mijn ouders vonden het ook leuk. Wie weet komen ze er nog eens terug voor een wandelvakantie, wat zij normaal vaak doen.

 

Ik heb op Zoover een positieve beoordeling toegevoegd. Ik heb wel een bevestigingsmail gekregen, maar zie de recensie nog niet verschijnen. Misschien duurt dat langer dan een dag. 

 

groeten,

 

Laura

 

Verzonden: zaterdag 12 juli 2014 20:49
Aan: Peter Kerklingh
Onderwerp: Re: Noodgedwongen eerder vertrek uit 43? 

 

Beste Peter,

 

Ons eerdere vertrek had geen vervelende oorzaak gelukkig. Het was de combinatie van de berichten over vakantiefiles in België en Nederland, waardoor wij besloten hebben een dag eerder te vertrekken. 

 

We hebben het huis als fantastisch ervaren. Alles erop en eraan, en we konden ons ook goed vermaken op de mindere dagen en het was met 4 volwassen en een kind ruim genoeg. Helaas viel het weer wel een beetje tegen, dus we hebben ook wel redelijk veel tijd binnen doorgebracht. Zelfs de kokkin mopperde erover dat het wel Engels weer leek. 

 

Maar, we hebben ons desondanks vermaakt en een aantal van de tips uit de map opgevolgd (Parc Bellevue, Brantome, Sent Julien, kasteel bezocht, Angouleme). Het park zelf is ook super, zeker met mooi weer kan ik mij voorstellen dat je er veel tijd doorbrengt bij het zwembad en het meer. We hebben ook lekker gegeten bij La Dame Blanche.

 

We hebben geen mooie foto's van specifiek het huis kunnen maken voor de actie, want met een bewolkte lucht, zag het er niet zo mooi uit en toen ik van de actie las, was er geen zon meer. Maar wel een berg foto's gemaakt, dus ik zal nog eens kijken of er toevallig toch een mooie tussen zit ;-)

 

Voor volgend jaar boeken we niet, want we verwachten een tweede kindje en dan vinden we de reis in de auto echt te lang. 

 

Maar we onthouden de locatie zeker, want het is kindvriendelijk! Ik denk dat in het hoogseizoen er ook veel kinderen zijn. 

 

Bedankt voor de informatie, de interesse en de updates. Het voelt allemaal heel persoonlijk 

 

En veel geluk en plezier met de huisjes en de maanden na de zomer die jullie weer bij Le Chat doorbrengen. 

 

Groetjes van Laura (fam. De Vries – Van ’t Hazeveld, juni 2014 in huis 43)

 

Beste Peter

 

Wij zijn weer veilig thuis gekomen

 

Het huis is ons heel goed bevallen, prachtige locatie

 

Wij houden er ook van om de omgeving te bekennen en het nodige van de cultuur te bekijken

 

we hebben gebruik gemaakt van de tips in de map  en hier en daar nog wat brocante markten en gelegenheden bezocht

 

nog wat leuke handel voor betaalbare prijzen kunnen doen om onze verzameling nog verder aan te vullen

 

Voor de rust zeker nog een reden om een keer terug te komen, voor in de korte omgeving leuke dorpjes bezichtigen vinden wij het wat dieper in de Dordogne  interessanter, om niet al te veel in de auto te hoeven zitten.

 

Het park  in deze periode goed verzorgd en heerlijk om te zijn, goede service van het terrein en ook van Gijs de beheerder.

 

Het restaurant op het park is nog wel een uitdaging om meer uit te halen, mooie locatie waar je meer mee moet doen.

 

Afhankelijk van wie er kookt is het eten goed, maar de uitstraling, met name netheid,  is nog wel wat van te zeggen

 

Een goede vakantie gehad in een zeer goed verzorgd huis, onze complimenten

 

en wie weet komen we nog eens terug

 

Groeten Hennie en Jeannette     (fam. Veldhuizen, juli 2014 in huis 5)

 

 

 

 

 

Het huisje   was perfekt en is ons goed bevallen, ook hebben wij het enquete formulier ingevuld

 

Onze kennissen  vonden U huisje stukken mooier en SCHOONER,

 

Wij hebben veel foto”s genomen van U mooie grote tuin

 

Wij bewaren U website misschien tot een volgende keer

 

Hartelijk dank voor onze mooie vakantie   vr groet  Fam Top  (fam. Top, juni 2014 in huis 5)

 

 

 

Beste Peter,

 

Het verblijf was ons bijzonder aangenaam, we hadden op heel mooi weer gerekend en alleen daar zijn we enigszins in teleurgesteld.

 

Het huisje was prima, uitstekende lokatie en een plezierige inrichting.

 

De keuken is goed ingericht. ( ik heb liever een grotere oven dan een magnetron, maar dat is heel individueel en ik ben een kookliefhebber, dus vandaar).

 

Kamer, slaapkamers allemaal goed evenals de buitenvoorzieningen, waarvan ik hoop, dat we daar in de toekomst meer gebruik van kunnen maken.

 

Badkamer prima. (aan de krappe kant en een hoge instap voor de douche, maar het lukt allemaal)

 

Conclusie: alles goed en we komen graag terug, wij hebben een goed en plezierig verblijf gehad.

 

Wij wensen jullie een fijne zomer en veel gezondheid,

 

Marijke en Cees Maliepaard (mei 2014 in huis 43)

 

 

 

 

 

Beste Peter en Josette,

 

Nog even ter afsluiting van wat ondanks het matige weer een heerlijke week in le Chat was.

 

De sleutel hebben jullie hopelijk gevonden, we hebben hem vanmorgen om half 8 op jullie tafel gedeponeerd.

 

Het verblijf was zeer aangenaam, het huis was geweldig, de golfbaan super en de omgeving eindeloos mooi.

 

Zeker vor herhaling vatbaar.

 

Nogmaals zeer bedankt, ook voor de extra dag die we moichten blijven.

 

We wensen jullie nog een fijne tijd in jullie paradijs en zeggen graag:  tot ziens.

 

Joop en Anneke Scheepmaker

 

Mede namens onze vrienden. (fam. Scheepmaker en hun vrienden, eind april/begin mei 2014 in huis 43)

 

 

 

 Reacties huurders 43 en 5 van 2013 en eerder:

 

 

bungalow 43:

"Village Le Chat vonden we top. Onze kinderen hadden al snel vriendjes en ze hebben zich uitstekend vermaakt in de zwembaden, op de glijbaan in het meer, de tennisbanen en natuurlijk het voetbalveld. Doordat de kinderen het zo leuk hadden, was het voor ons ook echt tot rust komen. Heel graag zijn wij volgend jaar weer op Village Le Chat en heel graag weer precies in hetzelfde huis, dus no. 43"

Fam. Dielissen, augustus 2013.

 

"Heerlijk huis, prachtige ligging, alle comfort voor kinderen zowel binnen als buiten"

Fam. van Giessen, van Muyen, juni 2013.

 

"We hebben een heerlijke vakantie gehad. Mooi huisje, leuk park en prachtig weer. Zeer zeker voor herhaling vatbaar"

Fam. Klein, augustus 2012.

"Mooi park met leuk zwembad en strandje. Mede dankzij de mooie bungalow een hele leuke vakantie gehad. Het weer viel ons mee. Zeer geschikt voor kinderen"

Fam. Boorsma, juli 2012.

"We hebben het heerlijk gehad. De kinderen (2 en 4 jaar) hebben genoten van de zandbak en de trampoline. Wij konden lekker lezen. Toen het 36 graden was, misten we wel een airco. Groeten en bedankt!".

Chantal van der Steen, augustus 2011.

 

"Hebben genoten van de vakantie en het huisje. Het was een heerlijke 'thuis'basis. Het speelgoed en zandbak/trampoline waren helemaal top".

Fam. Kok, juni 2011.

 

"Mooi huis, prachtige plek. We hebben een heerlijke week gehad. Van de trampoline en zandbak wordt door vele kleine kinderen gebruik gemaakt. Onze jongens van 11 en 13 hebben zich prima vermaakt. Hartelijke groet."

Paula van Have, juli 2010.

 

"Echt een tophuis! We heben echt een heerlijke vakantie gehad. De kids ( 1 en 3) vonden de zandbak en trampoline geweldig. We zullen nog een keer terugkomen."

Lot en Douwe, augustus 2010.

 

"Wij hebben genoten van een heerlijke week rust. Het terras is dagelijks gebruikt en het uitzicht is geweldig. Alle lof voor jullie. Bedankt voor het gezellige contact. Het ga jullie goed en geniet nog een poosje."

Adrie en Els Minderhoud, september 2010.

 

"Wij hebben genoten van 3 heerlijke weken, met voornamelijk heerlijk weer. Komen als de gezondheid het toelaat beslist terug."

Ann en Frits Kielman, september 2010.

 

"Prima, leuke vakantie gehad in bungalow 43. Wij hadden geen enkele aanmerking. Receptie en personeel horeca leuk en vakbekwaam. Restaurant Dame Blanche en Golfclub heel goed eten en vriendelijke prijzen. Park en golfbaan (lastig) maar leuk en goed."

Frits en Louise Raymaakers, mei 2010.

"Wij hebben 2 heerlijke weken gehad in dit mooie huisje. De jongens (3 en 5) hebben zich heel erg vermaakt met de trampoline en de zandbak. Ook speelden ze heerlijk met de andere kinderen in de buurt, geweldig. Het meer en het zwembad voldeden ook helemaal aan de verwachting. Ondanks het hoogseizoen en het mooie weer voelde het niet als heel druk. Als je tijd hebt en ruime keuze in boodschappen wilt hebben is de LeClercq in Rochefoucauld een aanrader. Dit is mega-supermarkt."

Martijn, Anneloes, Lars en Jesper, juli 2010.

 

"Wat een luxe, een heerlijk huisje. Nr. 43 is misschien wel het mooiste huisje van het park. Wij hebben genoten, wie weet tot ziens."

Bart, Anita en Bart Wijnands, augustus 2009.

 

"Compleet huisje met voldoende inventaris. Genoeg informatie in 't huisje over de omgeving."

Van Leeuwen, de Jong, juli 2009.

 

"Wat een heerlijk huis. Zoveel comfort, ruimte en sfeer. We hebben er echt van genoten. Dit kom je niet vaak tegen. Bedankt. Het goede weer en het mooi aangelegde park hebben ook bijgedragen aan een fantastische vakantie. Hartelijke groeten."

Paul van Nooijen, Maaike van Bourgondiën en Maartje, mei/juni 2009.

 

"Een heerlijk vakantiehuis met alles erop en eraan. Van alle gemakken voorzien. Bij binnenkomst voel je je meer gast dan huurder. Jullie nog veel plezier toegewenst, wij hebben genoten. Vriendelijke groet".

Fam. Frederiks, Yvette, Rob, Dano en Chris, juli 2008.

 

"Geweldige vakantie gehad. Waren erg blij dat wij voor huisje 43 gekozen hebben. Duidelijk een van de leukere huisjes op dit mooie park. Wie weet tot ziens. PS. Met 2 kleine kids + zandbak zou een stofzuiger handig zijn geweest."

Francois, Susan, Mick en Ryan Diependaal, juli 2008.

Opmerking verhuurders: Die stofzuiger is er meteen gekomen, goed idee.

 

"In één woord: uitstekend, gezellig ingericht, heel compleet, oog voor detail wat betreft de aankleding (bijvoorbeeld roos op de muur). Heel toepasselijk wat de naam van jullie huis betreft."

Gerard en Thea Zwartepoorte, juni 2008.

 

"De luxe en sfeer is als een warme deken (met 30 graden geen deken nodig). Wij hebben intens genoten."

Rita Bosman, Jeanne van Engelen, juni 2007.

 

"Alles erop en eraan".

Fam. de Ruiter, augustus 2007.

 

"Wij hebben met veel plezier gebruik mogen maken van deze 'bijna perfecte' bungalow. De luxe en het comfort waren ongekend".

Fam. Kiewiet, juli 2007.

 

"Fantastisch huisje. Hebben het prima naar ons zin gehad. Voelden ons direct thuis door dezelfde 'Poppies' boven de bank als bij ons thuis. Heerlijk geslapen op een goed matras. Bedankt dat we deze week toch hier in 43 terecht konden."

Gerrit en Anneke van Oorschot, september 2007.

 

"Beste fam. Kerklingh. Helaas...kon ik geen enquêteformulier meer in de map vinden. Dus dan maar even op deze manier. Wij vonden het geweldig. Vooral het huisje was van alle luxe voorzien. Niks behelpen, gewoon alles aanwezig. Wat ik zelf heel leuk en persoonlijk vond, dat was de 'map' die op tafel lag. Heel erg handig met nuttige tips en uitjes enz. Bedankt. U mag voor ons de enquête invullen, alles onder uitstekend."

Fam. Kip, Oldebroek, juli 2007.

 

"Wat een superhuis. We hebben het niet heel erg getroffen met het weer, maar doordat het huisje zo perfect was hebben we het heerlijk gehad. De eerste week hebben we continue versteld gestaan van wat hier allemaal aanwezig was. Zelfs spelletjes. En een strijkplank/bout. Geweldig. Als we dan toch nog iets te zeuren moeten hebben, dan is het dat een zachte bezem voor in huis wel makkelijk geweest zou zijn. En een droogrek (voor de was) dat je met slecht weer ook je was binnen kan drogen. Maar dit is eigenlijk muggenzifterij. We zijn echt heel enthousiast. Zelfs de bedden zijn heerlijk. Iets wat op vakantie veel te wensen overlaat. Ook de stijl van de meubels sprak ons aan. We raken gewoon niet uitgepraat."

Fam. Uiterwijk, Alkmaar, juli 2007.

Opmerking verhuurders: De zachte bezem en het droogrek voor binnen zijn direct aangeschaft.

 

 bungalow 5:

"Fijne vakantie gehad in jullie prachtige woning op een toplocatie in het park. Wij zullen jullie woning zeker aanbevelen aan anderen en wellicht komen we zelf ook nog een keer terug"

Ton de Gier en Josée Stil, 22 juni - 6 juli 2013.

"Wij hebben genoten van onze vakantie. Jullie hebben o.i. een van de beste huizen op het park"

Fam. van Minnen, augustus 2013.

 

"Wij kunnen alleen spreken in superlatieven. Fantastisch weer, geweldig huis/locatie, heerlijk zwembad/strandje en de kinderen hebben zich top vermaakt. Graag tot ziens dus."

Fam. Roelofse (Emiel, Karin, Wessel 8 jr, Myrthe 6 jr) juli 2012.

"Ook wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Ondanks veel regenachtige dagen hebben de jongens zich prima vermaakt (vooral bij het meertje) en wij dus uiteraard ook. De tuin en het terras vonden wij echt geweldig! Wij waren ook erg blij met de hor die door de vorige huurders geplaatst was".

Lot, Douwe, Tobias en Viggo, juli 2012.

"Wij hebben genoten van jullie woning en alles wat daarbij van toepassing is. Mooie tuin, genoten van de bamboe en het vissen. De kinderen hebben het hier ook naar hun zin gehad."

Fam. van Stenus, Almere, juli 2011.

 

"We hebben een fantastische vakantie gehad, mede dankzij dit heerlijke vakantiehuis. We zouden hier volgend jaar graag weer willen verblijven."

Fam. Visser, Alkmaar, augustus 2011.

 

"We hebben enorm genoten, dankzij de luxe van uw vakantiehuis. Geweldig hoe u aan alle details heeft gedacht. Samen met de kinderen hebben we een super vakantie gehad. Heel erg bedankt voor uw gastvrijheid. Groeten".

Ron, Angelique, Kyra en Niels Lenssen, augustus 2010.

 

"Wij willen u bedanken voor de mooie accomodatie die wij hadden in uw huisje. Het was ons een waar genoegen en hopen er in de toekomst nog eens gebruik van te mogen maken. Met vriendelijke groeten."

Wil en Elly Crommentwijn, juli 2010.

 

"Wij hebben twee heerlijke weken gehad, ondanks de eerste week met wisselvallig weer. We hadden een topaccomodatie. Het zwembad is heerlijk en we hebben echt genoten. Groeten."

Fam. van Elteren, augustus 2009.

 

"Beste familie Kerklingh, wij hebben twee fantastische weken gehad. Het huisje is geweldig, het weer goed en ook van de tuin hebben we erg genoten. Met vriendelijke groet."

André, Lucia, Jesse en Melle Heidstra, juli 2009.